7 maart: Bomen over boeken, nieuw live stream boekenprogramma

Op de eerste dag van de Boekenweek, zaterdag 7 maart om 15.00 uur, gaan we vanuit de Boshalte, Bosbaanweg 1 in Amstelveen, de eerste aflevering van Bomen over Boeken live-streamen. Een boekenprogramma met fijne gesprekken over fictie, non-fictie en ‘spoken word’. Dat willen we zijn en daarvoor maken we deze pilot-uitzending.

De interviews zijn in de ervaren handen van Gert Klück.

Trots presenteren we onze allereerste gastenlijst!

Eva Vriend komt praten over haar veelgeprezen boek Eens ging hier de zee tekeer.
Vanessa Oostijen vertelt over haar debuut Tussenruimte 
Thomas Heerma van Voss wordt ondervraagd over zijn nieuwste boek Condities

en Nyk de Vries, dichter van Friesland, treedt op!

Wie zitten er eigenlijk achter Bomen over Boeken?

Gert Klück is een hartstochtelijk lezer met een brede smaak, die graag onder de leeslamp plaatsneemt, en de wijde wereld van het boek verkent. Hij werkt als eindredacteur en nieuwslezer voor het NOS Journaal en schrijft af en toe voor het Biografieportaal. Eerder maakte hij programma’s over kunst en cultuur voor de NCRV en STAD Radio Amsterdam. Vele jaren zong hij in het koor van de Nederlandse Bachvereniging.

Bedenker en eindredacteur Martine van Poeteren werkt al jaren in de media en vindt dat er een onafhankelijk boekenprogramma moet bestaan. En als dat er niet meer is dan gaan we dat toch maken!? Ze is samen met Eric Palmen hoofdredacteur van Biografieportaal en werkt als freelancer voor de publieke radio, doet research voor documentaires en schrijft een biografie. 

Redacteur Laura Molenaar studeerde Logica aan de Universiteit van Amsterdam. Daarvoor studeerde ze wiskunde en filosofie en tegenwoordig schrijft ze voor dagblad Trouw. 

Regisseur Deborah van Dam maakte naam met documentaires als Heb me Lief- Liesbeth List, De Baby, KUYT en onlangs de serie We zien ons. 

De techniek wordt verzorgd door de mannen van Hof Broadcast

Waar en wanneer

Boshalte, Bosbaanweg 1 in Amstelveen
Zaterdag, 7 maart om 15.00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in