steun ons

Sinds 2012 kent Biografieportaal een groeiende lezersgroep, waarmee we ontzettend blij zijn. Maar ook groeien de kosten om het portaal te onderhouden: de aankoop van plugins en andere software, server, hosting en een beveiligde websiteomgeving voor onze bezoekers staan aan de creditzijde van onze balans. En aan de debetzijde? Het enthousiasme en de werklust van een geestdriftige redactie, die haar liefde voor de biografie verder uit wil dragen! De gehele redactie werkt op vrijwillige basis.

Afgezien van het partnerprogramma met bol en athenaeum boekhandel genereren wij geen inkomsten. We hebben er bewust voor gekozen om op Biografieportaal alleen functionele advertenties te plaatsen. Zo ondersteunen we graag relevante congressen, meetings en lezersgroepen van biografieën. In de regel zijn hieraan voor de organisatoren geen kosten verbonden, maar die ‘free publicity’ genereert dus ook geen inkomsten voor het portaal. Voor de rest houden we Biografieportaal graag advertentievrij.

We kunnen uw steun dus hard gebruiken! Als u Biografieportaal een warm hart toedraagt, overweeg dan een donatie. U kunt anoniem doneren (de invulvelden zijn optioneel), maar we willen u natuurlijk graag persoonlijk bedanken voor uw gift.

Uw donatie vindt plaats in een beveiligde betalingsomgeving.

Bedrag