Biografieportaal kan uw steun gebruiken

Sinds 2012 heeft Biografieportaal een snelgroeiende lezersgroep. Wij zijn daar natuurlijk heel blij mee. De afgelopen jaren heeft Biografieportaal veel geïnvesteerd in de herontwikkeling van de site, in steeds meer goede recensies en artikelen, in podcasts en zelfs een seminar over de Schrijversbiografie. Als we naar onze bezoekcijfers kijken, wordt dat gelukkig herkend en gewaardeerd. We krijgen ook steun van goede doelen organisatie Vriendenloterij, en een eveneens groeiend aantal uitgeverijen (Prometheus, Boom, Walburg Pers, Balans en Meulenhoff Lannoo) neemt deel in het partnerprogramma. Wij hopen die steun nog verder te kunnen uitbreiden. Maar om al onze plannen te verwezenlijken en steeds meer goede redactionele inhoud op Biografieportaal te zetten, kunnen we ook uw steun hard gebruiken.

Als u Biografieportaal een warm hart toedraagt, overweeg dan een donatie. U kunt anoniem doneren (de invulvelden zijn optioneel), maar we willen u natuurlijk graag persoonlijk bedanken voor uw gift.

Uw donatie vindt plaats in een beveiligde betalingsomgeving.

Stichting Biografieportaal is overigens erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) met cultuurstatus. Dat betekent dat u fiscaal aantrekkelijk kunt doneren wanneer u een structurele bijdrage aan de stichting overweegt. U leest hierover meer via deze link.

Bedrag